First slide

Om oss

Klinikken har kompetanse i diagnostikk, behandling og oppfølging av føflekker, hudkreft, solskader og pigmentforandringer. Vi har også ekspertise innen behandling av ateromer, fettkuler og diverse hudutvekster i ansikt, hodebunn og kropp. Vi behandler ikke vorter, men kan anbefale vorteklinikken.no

Preventive tiltak er sentralt i klinikkens virksomhet. Vi bruker metoder som er tilpasset den enkeltes behov med tanke på smerte og arrdannelse. Bruk av avansert teknologi som radiolase og kryobehandling samt kirurgi, har tiltrukket flere tusen personer siden etableringen i 2003.

Klinikken ledes av Dr. Nasrala som har jobbet med føflekker i mange år. Han har videreutdannet seg innen dermatologi og har siden 1992 drevet føflekkampanjer i bl.a. Oslo, Lørenskog og Strømmen.

Klinikken er privatdrevet og har ikke driftstilskudd. Det trengs ingen henvisning. Klinikken har 4 avdelinger: Oslo (Karlsrud/Nordstrand), Lørenskog, Gran Canaria og Drammen.

Leger

Bilde av ansatt
Dr. Samuel Nasrala

B.Sc., M.D.
Medlem av DNLF og AAFP
Spesialist i Al.medisin
 

Våre avdelinger


Avdeling Oslo/Nordstrand

Adresse:
Nordstrand Hud & fotklinikk
Raschsvei 34b
1178 Oslo

Avdeling Lørenskog

Adresse:
Senteret, 3 etg.
v/ Rasta fysioterapi
Solheimveien 30
1473 Lørenskog

Avdeling Gran Canaria

Denne avdelingen er kun åpen fra rundt november og ut mars. La Canaria, Centro Medico Arguineguin, ved rundkjøringen med hvalfinnen. Timebestilling gjøres over telefon på nummer (0034) 928 735182. Avbestilling gjøres på samme nummer.

Avdeling Drammen

Avdeling Drammen har egne priser og egen nettside for timebestilling. les mer og bestill time her